Πώληση Γκαρσονιέρα/Studio 35τ.μ. - Ανάληψη, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 139000 €

Γκαρσονιέρα/Studio - Πώληση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Ανάληψη

139,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Ανάληψη

ID: 231571026-90

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

35

Έτος Κατασκευής

1968

Όροφος

4ος

Κωδικός ακινήτου: 107-2705 - Θεσσαλονίκη  Ανάληψη ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη  γκαρσονιέρα εξαιρετικής αισθητικής στον 4ο όροφο συνολικής επιφάνειας 35 τ.μ. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα και μπάνιο. Βρίσκεται σε καλοδιατηρημένη οικοδομή κατασκευής του 1968 με ασανσέρ και πράσινο χαρακτηρισμό από τον ΥΑΣΒΕ. Πραγματοποιήθηκε ριζική ανακαίνιση στο διαμέρισμα με αλλαγή ηλεκτρικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων και ολοκληρώθηκε το 2024. Έχει δοθεί μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και έχουν χρησιμοποιηθεί εξαιρετικής ποιότητας υλικά.
Διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο και A/C, κουφώματα συνθετικά με διπλή υάλωση, πλακάκι στο δάπεδο και πόρτα θωρακισμένη. Είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές και με μια μεγάλη εντοιχιζόμενη ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο.
Το ακίνητο είναι προσόψεως, πάρα πολύ φωτεινό και με ανεμπόδιστη θέα. Επίσης και οι δύο χώροι του έχουν πρόσβαση σε ένα άνετο κοινό μπαλκόνι.
Βρίσκεται σε ήσυχη και πολυσύχναστη περιοχή, ανάμεσα από τους κεντρικούς άξονες της Πέτρου Συνδίκα και της Μάρκου Μπότσαρη με άμεση πρόσβαση σε αγορές, καταστήματα και σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. 
Εξαιρετική επιλογή για ιδιοκατοίκηση ή για εκμετάλλευση.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Δ

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Πόρτα ασφαλείας

Ανακαινισμένο

Πρόσοψης

Ανελκυστήρας

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.