Πώληση Μονοκατοικία 150τ.μ. - Γερακάρι, Σίβριτος

Ζητούμενη τιμή: 128000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Σίβριτος, Γερακάρι

128,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Σίβριτος, Γερακάρι

ID: 231521001-190

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

150

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2000

Όροφος

Ισόγειο

Το Γερακάρι είναι ένα χωριό που βρίσκεται στην νοτιοανατολική πλευρά του νομού Ρεθύμνης. Τοποθετείται σε απόσταση μικρότερη των 40 χιλιομέτρων από την πόλη του Ρεθύμνου αλλά και σε απόσταση των 10 χιλιομέτρων από το Σπήλι Στη περιοχή διατίθεται προς πώληση μονοκατοικία με μεγάλο εξωτερικό χώρο , χτισμένη σε οικόπεδο 510τμ. Το ακίνητο είναι δυο επιπέδων, με συνολική επιφάνεια 150τμ.

Στην είσοδο του ακινήτου βρίσκεται ένας ανοιχτός χώρος, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στο κτήριο και στον δρόμο του χωριού. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, ένα wc αλλά και τον χώρο της κουζίνας, η οποία έχει πρόσβαση στο μεγάλο μπαλκόνι, το οποίο βλέπει το χωριό αλλά και το βουνό του Ψηλορείτη. Κατεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα, βρισκόμαστε στο ισόγειο, όπου βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μία αποθήκη 33τμ. Τα υπνοδωμάτια διαθέτουν σώματα θέρμανσης και είναι πλήρως επιπλωμένα. Η μονοκατοικία, είναι ιδανική για ιδιοκατοίκηση αλλά και για εκμετάλλευση, καθώς υπάρχει ζήτησης κατοικιών στη περιοχή, ένα δραστήριο χωριό του Ρεθύμνου, το οποίο φημίζεται για την ιστορία του.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Αποθήκη

WC

Μπάνιο

Τζάκι

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.