Ενοικίαση Κατάστημα 80τ.μ. - Αλικανάς, Αλυκές

Ζητούμενη τιμή: 500 €

Κατάστημα - Ενοικίαση - Αλυκές, Αλικανάς

500 €

Ν. Ζακύνθου, Αλυκές, Αλικανάς

ID: 232121002-35

Συνολικά Δωμάτια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

80

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 2-138 

Ενοικιάζεται επαγγελματικός χώρος 80 τ.μ. στον κεντρικό δρόμο του Αλυκανά. Το κατάστημα διαθέτει πρόσοψη 6 μέτρων στον δρόμο και βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της περιοχής. Ακριβώς απέναντι αλλά και σε πολύ κοντινή απόσταση από το κατάστημα υπάρχουν μεγάλα ξενοδοχεία και εστιατόρια. Λόγω της τοποθεσίας του, είναι ιδανικό για κατάστημα πώλησης τουριστικών ειδών, τουριστικό γραφείο ή γραφείο ενοικιάσεων.

Ο χώρος περιλαμβάνει έναν μεγάλο ενιαίο χώρο, ένα μικρό χώρο αποθήκευσης και ένα WC. Ο ενοικιαστής έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει τον χώρο όπως επιθυμεί για να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα για την επιχείρησή του. Το κτίριο χρήζει επισκευών προκειμένου να είναι έτοιμο για λειτουργία. Γι αυτό τον λόγο, ο ιδιοκτήτης προσφέρει το χώρο σε μια ελκυστική τιμή ενοικίου προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα του ενοικιαστή.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

WC

Αποθήκη

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.