Πώληση Διαμέρισμα 110τ.μ. - Βούλγαρη-Άγιος Ελευθέριος, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 250000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Βούλγαρη-Άγιος Ελευθέριος

250,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Βούλγαρη-Άγιος Ελευθέριος

ID: 231571017-230

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

110

Έτος Κατασκευής

2024

Όροφος

3ος

Κωδικός ακινήτου: 99 -2556 – ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙΙ σε νεόδμητη οικοδομή διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 109 τ.μ. 3ο όροφο. Το διαμέρισμα πολύ προσεγμένη διαρρύθμιση, βασισμένη σε αρχιτεκτονική μελέτη. Πρόκειται για μία μοναδική κατασκευή που διακρίνεται για την ποιότητα και τον σχεδιασμό της. Προσεγμένη ενεργειακά για ελάχιστο κόστος θέρμανσης / ψύξης. Προσανατολισμός κύριος Ανατολικός Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο της περιοχής με εύκολη και άμεση πρόσβαση σε Πλατεία, Αγορά, σχολεία, μέσα Μαζικής μεταφοράς, Λεωφορεία, Μετρό. Απέχει μόλις 250 μέτρα από την στάση του Μετρό. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο. Η οικοδομή είναι υπό κατασκευή, ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ Α+ Κέλυφος θερμοπρόσοψης, υψηλών προδιαγραφών Πρόσβαση ΑΜΕΑ Ανελκυστήρα Θέρμανση ατομική με φυσικό άεριο Αποθήκες στο υπόγειο Θέση στάθμευσης στην πυλωτή Εξώπορτα ασφαλείας - θωρακισμένη Μπαλκονόπορτες και παράθυρα Αλουμινίου ενεργειακά, με Διπλά τζάμια Εντοιχιζόμενες ντουλάπες Προεγκατάσταση συναγερμού Προεγκατάσταση κλιματιστικών

Υπάρχει δυνατότητα αλλαγών εντός του διαμερίσματος σε αυτό το στάδιο που βρίσκεται. Η οικοδομή βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν με την πρόοδο των εργασιών.

ΠΡΟΣΟΧΗ Η τιμή είναι ενδεικτική, και αφορά διαμέρισμα 2 δωματίων στην ίδια οικοδομή με λιγότερα τετραγωνικά.

Ιδανικό για ιδιοκατοίκηση ή και για εκμετάλλευση, για φοιτητές, νεαρό ζευγάρι. Αξίζει να την επισκεφτείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στην διάθεση της εταιρείας υπάρχουν καταχωρημένα και άλλα πάρα πολλά διαμερίσματα, σε όλη την Θεσσαλονίκη, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α+

Θέρμανση: Ενδοδαπέδια - Αέριο

Αποθήκη

WC

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Απεριόριστη

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.