Πώληση Μεζονέτα 108τ.μ. - Κεραμωτή, Ινναχώρι

Ζητούμενη τιμή: 115000 €

Just Sold

Μεζονέτα - Πώληση - Ινναχώρι, Κεραμωτή

115,000 €

Ν. Χανίων, Ινναχώρι, Κεραμωτή

ID: 231671005-183

Τετραγωνικά Μέτρα

108

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

1998

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη RE/MAX Specialists και τον Μανώλη Σκουνάκη,

Πωλείται στην Κεραμωτή διώροφη μονοκατοικία 108τμ. Ο κάθε όροφος είναι 54τμ και συνδέονται με εξωτερική σκάλα. Ήτανε παλαιό πετρόχτιστο, το οποίο ανακαινίστηκε ριζικά το 2009. Εντός οικοπέδου 123τμ εντός οικισμού. Θέα στην θάλασσα και στο καταπράσινο τοπίο. Στην τιμή περιλαμβάνεται ο ηλιακός θερμοσίφωνας και τα A/C αλλά όχι τα έπιπλα και οι ηλεκτρικές συσκευές.

Απέχει -> Από την θάλασσα 2 χιλιόμετρα σε ευθεία. -> Από παραλία με βότσαλα 3 χιλιόμετρα ή 8 λεπτά με το αυτοκίνητο -> Από το Ελαφονήσι 17 χιλιόμετρα ή 30 λεπτά με το αυτοκίνητο -> Από τα Φαλάσαρνα 30 χιλιόμετρα ή 50 λεπτά με το αυτοκίνητο -> Από την Κίσσαμο 35 χιλιόμετρα ή 55 λεπτά με το αυτοκίνητο και -> Από τα Χανιά 72 χιλιόμετρα ή 1 ώρα και 30 λεπτά με το αυτοκίνητο ->Supermarket βρίσκεται σε απόσταση 11 χιλιομέτρων ή 20 λεπτά με το αυτοκίνητο

Το σπίτι αυτό περιβάλλεται από την εκπληκτική ομορφιά της φύσης, δημιουργώντας ένα καταφύγιο για αυτούς που θέλουν να αποδράσουν από τη φασαρία της καθημερινότητας και της ρουτίνας. Το παρθένο τοπίο που βρίσκεται μακριά από τους πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς, σας προσκαλεί να αγκαλιάσετε τον αρμονικό συνδυασμό θάλασσας και βουνού. Είτε επιλέξετε να διασχίσετε τα ελικοειδή μονοπάτια που περνούν μέσα από μαγευτικά βουνά είτε προτιμάτε το μπάνιο σας στις κοντινές παραλίες, αυτή η κατοικία, κάθε στιγμή γίνεται μια πρόσκληση να εκτιμήσουμε την ανέγγιχτη ομορφιά που γενναιόδωρα χαρίζει η φύση.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.