Πώληση Γκαρσονιέρα/Studio 42τ.μ. - Κέντρο, Ρέθυμνο

Ζητούμενη τιμή: 75000 €

Just Sold

Γκαρσονιέρα/Studio - Πώληση - Ρέθυμνο, Κέντρο

75,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Ρέθυμνο, Κέντρο

ID: 231661007-114

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

42

Έτος Κατασκευής

2000

Όροφος

Ισόγειο

Στην πόλη του Ρεθύμνου, πλησίον οδού Κριάρη, διατίθεται προς πώληση ισόγεια μονόχωρη γκαρσονιέρα 42 τετραγωνικών μέτρων. Αποτελείται από έναν μεγάλο, ενιαίο, φωτεινό χώρο, που διαμορφώνεται σε δωμάτιο και καθιστικό και έχει πρόσβαση στην αυλή του σπιτιού, ενώ στο βάθος βρίσκεται η κουζίνα και ένα ευρύχωρο λουτρό. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με σίτες και αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Είναι κατασκευασμένη το έτος 2000, πρόσφατα ανακαινισμένη και  βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών, σε ήσυχη γειτονιά της πόλης.

Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι μια εξαιρετική επενδυτική επιλογή είτε πρόκειται για ιδιοκατοίκηση είτε πρόκειται για εκμετάλλευση, με άμεσες οικονομικές απολαβές, καθώς η ζήτηση τέτοιου είδους κατοικίας στο Ρέθυμνο αγγίζει πολύ υψηλά επίπεδα λόγω του μεγάλου όγκου των φοιτητών που διαμένουν σε αυτό και παράλληλα η πόλη μας αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Φοιτητική κατοικία

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βόρειο

Πρόσοψης

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.