Πώληση Μονοκατοικία 164τ.μ. - Πιθάρι, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 386000 €

Just Sold

Μονοκατοικία - Πώληση - Ακρωτήρι, Πιθάρι

386,000 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Πιθάρι

ID: 231671023-234

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

164

Έτος Κατασκευής

2001

Όροφος

1ος

H RE/MAX Specialists και η Μαριάννα Γυπάκη, σας παρουσιάζουν

Μία Νέα Ανάθεση πώλησης ακινήτου στο Πιθάρι Ακρωτηρίου, μόλις 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, με πανοραμική θέα βουνό.

Πρόκειται για μια εντελώς ανεξάρτητη, καλοσχεδιασμένη μονοκατοικία 164τ.μ με νοτιοδυτικό προσανατολισμό, που εκτείνεται σε δύο επίπεδα με υπέροχο κήπο με γκαζόν, λουλούδια καρποφόρα δέντρα και ένα εκπληκτικό δεντρόσπιτο ιδανικό για παιδιά. Επαγγελματικά διακοσμημένο με χαλαρό παραδοσιακό στυλ που αποπνέει μια συντριπτική αίσθηση γαλήνης.

Διαθέτει θέση στάθμευσης αυτοκινήτου κλειστή, αλλά και ανοιχτή για περισσότερα από 10 αυτοκίνητα. Διαθέτει εξωτερικά έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Το υπέροχο αυτό ακίνητο κατασκευής του 2001 βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και προσφέρει ένα άνετο περιβάλλον για να φιλοξενήσει μια μεγάλη οικογένεια.

Στο ισόγειο διαθέτει ένα μεγάλο καθιστικό , σαλόνι με τζάκι, επαγγελματική κουζίνα και ένα μπάνιο. Το δεύτερο επίπεδο αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια και ένα ακόμη μπάνιο. Συναντάμε μεγάλα μπαλκόνια και βεράντες περιμετρικά του σπιτιού και απεριόριστη θέα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, τζάκι, ηλιακό θερμοσίφωνα και 3 κλιματιστικά. Το δάπεδο αποτελείται από ξύλο και πλακάκι ενώ τα κύρια υλικά κατασκευής του είναι ξύλο και πέτρα. Διαθέτει πόρτες και παράθυρα αλουμινίου με σίτες.

Ο εξωτερικός του χώρος ενδείκνυται για κατασκευή πισίνας, μπάρμπεκιου και μπορεί να στεγάσει εκδηλώσεις, ή μεγάλα τραπέζια με καλούς φίλους.

Επικοινωνήστε αμέσως τώρα προκειμένου να κλείσουμε ένα ραντεβού για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες. 6995786611 Μαριάννα Γυπάκη RE / MAX Specialists Real Estate Services Ελ. Βενιζέλου 92 Χανιά

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Έξι

Κήπος

Ρετιρέ

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.