Πώληση Διαμέρισμα 84τ.μ. - Χαλέπα, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 250000 €

Just Sold

Διαμέρισμα - Πώληση - Χανιά, Χαλέπα

250,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Χαλέπα

ID: 231671051-21

Συνολικά Δωμάτια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

84

Έτος Κατασκευής

2009

Όροφος

1ος

Αποκλειστικά από τον σύμβουλο ακινήτων Νικόλα Τζαγκαράκη και την RE/MAX Specialists

ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα 84τ.μ. σε μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές των Χανίων , στην Χαλέπα. Το ακίνητο βρίσκεται στον 1ο όροφο και αποτελείται από σαλονοκουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Διατίθεται πλήρως επιπλωμένο και με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Είναι κατασκευασμένο το 2009 και έχει ατομική θέρμανση, ηλιακό θερμοσίφωνα και κουφώματα αλουμινίου. ενώ μάλιστα διαθέτει και τζάκι. Δίδεται αποθήκη στο υπόγειο όπως επίσης διαθέτει και θέση πάρκινγκ στην πιλοτή της πολυκατοικίας. Μεγάλο πλεονέκτημα η εντυπωσιακή και απαράμιλλης ομορφιάς πανοραμική θέα από το μπαλκόνι της πόλης των Χανίων, της θάλασσας και του γραφικού Ενετικού λιμανιού.

Η Χαλέπα αποτελεί το πιο αριστοκρατικό και σπουδαίο ιστορικό προάστιο βοριανατολικά των Χανίων. Βρίσκεται 2χλμ από το κέντρο των Χανίων συνδυάζοντας και την ομορφιά και την γραφικότητα των προαστίων. Απέχει 11χλμ από το αεροδρόμιο καθώς επίσης εξυπηρετείται και από τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων.

ℹ️ Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τον σύμβουλο ακινήτων Νικόλα Τζαγκαράκη στο ☎️ +30 6980918999 ή στείλτε mail στο ????tzagkarakis.real@gmail.com Μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω Viber ή Whats Up.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Αποθήκη

WC

Διαμπερές

Φοιτητική κατοικία

Τζάκι

Επιπλωμένο

Κλιματισμός

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βόρειο

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.