Ενοικίαση Γκαρσονιέρα/Studio 60τ.μ. - Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι

Ζητούμενη τιμή: 350 €

Γκαρσονιέρα/Studio - Ενοικίαση - Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Σταυρούπολη

350 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Σταυρούπολη

ID: 231321044-17011

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

60

Έτος Κατασκευής

1978

Όροφος

2ος

Κωδικός Ακινήτου: #1044-17011 | Σταυρούπολη : Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 60 τετραγωνικά δευτέρου ορόφου χωρίς ασανσέρ στην Σταυρούπολη επί της Μεσολογγίου, αποτελείται από μία κρεβατοκάμαρα με τρίφυλλη ντουλάπα - σαλόνι- κουζίνα ανακαινισμένη το 2019 και μπάνιο με παράθυρο ανακαινισμένο το 2000 , πάτωμα μωσαϊκό και πλακάκι, αλουμινίου κουφώματα, διαθέτει ένα air condition - φυσικό αέριο ατομικό- πόρτα ασφαλείας - τέντες, επίσης διαθέτει ηλεκτρική κουζίνα ψυγείο δίπορτο και 5-κιλο πλυντήριο ρούχων, υπάρχει δυνατότητα να αποσυρθούν ,είναι σε πολύ καλή κατάσταση , υπάρχει ανοιχτωσιά και πολύ φωτεινό. Διαθέσιμο από τέλη Σεπτεμβρίου.

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310913913 Σμύρνης 15, Εύοσμος

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Μπάνιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βόρειο

Τοποθεσία: Κέντρο

Δίκτυο φυσικού αερίου

Πόρτα ασφαλείας

Θέα: Πάρκο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.