Πώληση Βίλα 445τ.μ. - Κέντρο, Πλατανιάς

Ζητούμενη τιμή: 1350000 €

Βίλα - Πώληση - Πλατανιάς, Κέντρο

1,350,000 €

Ν. Χανίων, Πλατανιάς, Κέντρο

ID: 231671019-184

Συνολικά Δωμάτια

6

Μπάνια

6

Τετραγωνικά Μέτρα

445

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2010

Όροφος

Ισόγειο

Η RE/MAX Specialists και η Pasakos team σας παρουσιάζουν σε αποκλειστική ανάθεση,

Προς Πώληση Συγκρότημα 3 Αυτόνομων Κατοικιών, τριών επιπέδων η κάθε μια, με ιδιωτική πισίνα, σε έκταση 10800τ.μ. και μοναδική πανοραμική θέα θάλασσα και ηλιοβασίλεμα, σε ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της Κρήτης, την Αγία Μαρίνα Χανίων.

Οι τρεις βίλες ολοκληρώθηκαν με πολύ μεράκι και φαντασία το έτος 2010 και βρίσκονται στην κορυφή ενός καταπράσινου λόφου με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, σε έκταση 10800τ.μ. Το οικόπεδο περιλαμβάνει και δεκάδες παραγωγικά ελαιόδεντρα.

Το συγκρότημα αποτελείται απο τρεις αυτόνομες βίλες, με τη κάθε μία να έχει εμβαδόν 110τμ + 50τμ υπόγειο.
Η κάθε μία διαθέτει τη δική της ιδιωτική πισίνα, ιδιωτικό κήπο και BBQ.
Το συγκρότημα αποδίδει καθε χρόνο ενα αρκετά υψηλό εισόδημα απο την τουριστική ενοικίαση η οποία διαρκεί σχεδόν 7 μήνες δουλεύοντας ως τουριστικά καταλύματα.
Κάθε βίλα έχει τον δικό της χαρακτήρα για να προσφέρει στους επισκέπτες της, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με προβλήματα αναπηρίας, μοναδική φιλοξενία, άνεση, πολυτέλεια και χαλάρωση.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου και παρά την ξεχωριστή αισθητική της κάθε βίλας, και οι τρεις έχουν σχεδιαστεί εσωτερικά και εξωτερικά για να προσφέρουν τη μέγιστη ικανοποίηση στους επισκέπτες που μπορούν να περάσουν χρόνο χαλάρωσης στο σαλόνι δίπλα στο τζάκι και να πάρουν τον ίδιο χρόνο πλεονέκτημα της άμεσης πρόσβασης στην ιδιωτική πισίνα και τον κήπο, να καθίσουν άνετα στην τραπεζαρία, να διευκολύνουν τη διαμονή τους χρησιμοποιώντας την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, να ξεκουραστούν στα ευρύχωρα υπνοδωμάτια και φυσικά να απολαύσουν την εξαιρετική θέα από τη γύρω φύση, τη θάλασσα, τους καταπράσινους λόφους, το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, τον κήπο καθώς και την πισίνα από τις βεράντες του 1ου ορόφου.

Οι βίλες τοποθετούνται αμφιθεατρικά στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας και σε απόσταση μόλις 2 χλμ από την κοσμοπολίτικη αμμουδιά και το τουριστικό κέντρο της περιοχής, ενώ η συνολική απόσταση από το κέντρο της πόλης των Χανίων δεν ξεπερνάει τα 8χλμ. 


Ιωάννης Πασάκος 
Σύμβουλος Ακινήτων 
RE/MAX Specialists 
Κιν: +30 6992 500 005 
Email: pasakosremax@gmail.com

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 6

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Διαμπερές

Τζάκι

Επιπλωμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Θέσεις Parking: Έξι

Θέα: Θάλασσα

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.