Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 263τ.μ. - Αγία Μαρίνα, Νέα Κυδωνία

Ζητούμενη τιμή: 124000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Νέα Κυδωνία, Αγία Μαρίνα

124,000 €

Ν. Χανίων, Νέα Κυδωνία, Αγία Μαρίνα

ID: 231671051-18

Τετραγωνικά Μέτρα

263

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την RE/MAX Specialists και τον Τζαγκαράκη Νίκο

ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο 263τ, με απεριόριστη θέα θάλασσα στην δημοφιλή παραλία της Αγίας Μαρίνας. Το οικόπεδο βρίσκεται ΕΝΤΟΣ οικισμού της Αγιάς Μαρίνας, έχει δυνατότητα δόμησης 263 τ.μ. (συντελεστής δόμησης 1) με μέγιστο ύψος τα 7.50 μέτρα και ο προσανατολισμός του είναι βόρειος. Επίσης, έχει ήδη εκδοθεί βεβαίωση όρων δόμησης από την πολεοδομία. Βρίσκεται μόλις 780 μέτρα από την γνωστή παραλία της Άγιας Μαρίνας, ενώ σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων, υπάρχει πληθώρα επιλογών από εστιατόρια - cafe, beach bars και super markets.

H θέση και η εύκολη πρόσβαση το καθιστούν επίσης μία εξαιρετική επιλογή επενδυτικού ακινήτου! Η Αγιά Μαρίνα αποτελεί το πιο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της Δυτικής Κρήτης με χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο, με εκατοντάδες τουριστικές υποδομές και ξενοδοχεία. Βρίσκεται μόλις 9 χλμ. δυτικά από την πόλη των Χανίων, 23 χλμ. από το αεροδρόμιο και 16 χλμ. από το εμπορικό λιμάνι της Σούδας. Η έξοδος στην Εθνική Οδό είναι εύκολα προσβάσιμη, εξασφαλίζοντας έτσι γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση σε όλα τα σημεία του νησιού.

Καλέστε σήμερα τον σύμβουλο ακινήτων Νίκο Τζαγκαράκη για περισσότερες πληροφορίες ή και για υπόδειξη του ακινήτου. Παρέχεται και η δυνατότητα αποστολής περισσότερων φωτογραφιών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω Viber ή Whats Up στο +30 6980918999.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βόρειο

Θέα: Θάλασσα

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.