Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 1246τ.μ. - Κοντομάρι, Πλατανιάς

Ζητούμενη τιμή: 57800 €

Just Sold

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Πλατανιάς, Κοντομάρι

57,800 €

Ν. Χανίων, Πλατανιάς, Κοντομάρι

ID: 231671003-474

Τετραγωνικά Μέτρα

1246

ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο 1246,84 τμ στο Κοντομαρί του δήμου Πλατανιά, θέση Βαγι.

Το οικόπεδο βρίσκεται εντός οικισμού και χτίζει 400 τμ. Έχει πρόσοψη 45 μέτρα σε δημοτική οδό από την οποία περνάει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Είναι επίπεδο κατάλληλο για κατοικία ή τουριστική εκμετάλλευση. Το ρεύμα, το νερό και το τηλέφωνο βρίσκονται δίπλα στο οικόπεδο. Περιέχει μέσα περβόλι και 8 ελαιόδεντρα. Έχει θέα βουνό και πράσινο τοπίο φυσικής ομορφιάς. Απέχει 1 χιλιόμετρο από την παλιά εθνική Χανίων Κισσάμου και 1,5 χιλιόμετρο από τη θάλασσα και την παραλία του Μάλεμε.

Το Κοντομαρί ή Κοντομάρι είναι χωριό και έδρα ομώνυμης κοινότητος του δήμου Πλατανιά στην περιφερειακή ενότητα Χανίων της Κρήτης. Ανήκε στην Επαρχία Κυδωνίας και απέχει 17,5 χιλιόμετρα από τα Χανιά. Είναι κτισμένο σε υψόμετρο 85 μ., σε μικρή απόσταση από το Μάλεμε. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη ειδικά από ξένους επενδυτές.

Επικοινωνήστε τώρα στο 6943731703 και κλείστε ένα ραντεβού για να το δείτε από κοντά.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Δίκτυο Τηλεφώνου

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.