Ενοικίαση Κατάστημα 30τ.μ. - Κέντρο, Κέντρο (Θεσσαλονίκη)

Ζητούμενη τιμή: 350 €

Κατάστημα - Ενοικίαση - Κέντρο (Θεσσαλονίκη), Κέντρο

350 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Κέντρο (Θεσσαλονίκη), Κέντρο

ID: 231321030-15428

Συνολικά Δωμάτια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

30

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

1970

Κωδικός ακινήτου: 1030-15428 - Θεσσαλονίκη κέντροΕνοικιάζεται κατάστημα 30τμ σε δύο επίπεδα. Το κατάστημα είναι πλήρως ανακαινισμένο όπως φαίνεται. Διαθέτει δάπεδο από πλακάκι, κλιματισμό κ ενεργειακά κουφώματα. Στο ισόγειο είναι ο ενιαίος χώρος γραφείου και στο πατάρι έχουμε και έναν χώρο υπνοδωματίου με κρεβάτι και εντοιχισμένη ντουλάπα. Στο πίσω μέρος στο ισόγειο φιλοξενεί το wc και ξεχωριστά μια ντουζιέρα καθώς και την κουζίνα. Παραδίδεται όπως φαίνεται στις φωτογραφίες εκτός από το γραφείο , την καρέκλα γραφείου και τον υπολογιστή και τον εκτυπωτή. Βρίσκεται περίπου 50μ από την οδό Ολυμπιάδος στο κέντρο της πόλης. Κατάλληλο για όποιον θέλει να εργάζεται αλλά παράλληλα να μένει στο γραφείο του.

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310670590 Σμύρνης 15, Εύοσμος

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Πόρτα ασφαλείας

Πρόσοψης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.