Πώληση Βίλα 380τ.μ. - Λήμνος-Μύρινα, Ν. Λέσβου

Ζητούμενη τιμή: 500000 €

Βίλα - Πώληση - Ν. Λέσβου, Λήμνος-Μύρινα

500,000 €

Ν. Λέσβου, Λήμνος-Μύρινα

ID: 231971002-14

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

380

Επίπεδα

2

Διατίθεται προς πώληση Οροφομεζονέτα συνολικού εμβαδού 380 τ.μ., χτισμένη μια ανάσα από την παραλία του Πλατύ στη νοτιοδυτική πλευρά της Λήμνου.

Ένα πανέμορφο και φωτεινό ακίνητο που εκτείνεται σε τρία επίπεδα και απολαμβάνει την αίσθηση της μονοκατοικίας με δική του ανεξάρτητη είσοδο και έναν μεγάλο κήπο 1000 τ.μ. σε αποκλειστική χρήση. Η κατοικία μπορεί να στεγάσει μία μεγάλη οικογένεια, ενώ διαθέτει πλήρως ανεξάρτητους χώρους ημιυπόγειου playroom και ξενώνα με θέα.

Η Οροφομεζονέτα έχει όμορφη εσωτερική διαρρύθμιση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν μια μεγάλη ενιαία οικία είτε να χωριστεί σε δύο διαφορετικές με ξεχωριστή είσοδο.

Στο υπερυψωμένο ισόγειο έχουμε μεγάλο χώρο υποδοχής και βρίσκονται 3 Master υ/δ και wc.

Στον πρώτο όροφο δεσπόζει η μεγάλη μαρμάρινη εσωτερική σκάλα που μας οδηγεί στο σαλόνι με το υπέροχο τζάκι και τη μεγάλη βεράντα με θέα προς τη γραφική παραλία του Πλατύ, στο ίδιο επίπεδο υπάρχει ξεχωριστός χώρος τραπεζαρίας, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με διπλό φούρνο και wc.

Το υπερυψωμένο υπόγειο 120τμ έχει ανεξάρτητη είσοδο από τον κήπο και διαθέτει κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη καθιστικό, 1 Master υ/δ και wc.

Το σπίτι είναι προσφάτως ανακαινισμένο και είναι άμεσα διαθέσιμο. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση καλοριφέρ, διαθέτει ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα, κλιματιστικά Fan coil, δωμάτιο laundry, μεγάλες τζαμαρίες για να βλέπει κανείς από παντού τη θάλασσα.

Το εμβαδόν του οικοπέδου είναι 1480τμ και περιλαμβάνει αποθήκη γκαράζ με 2 θέσεις παρκινγκ (λείπουν γκαραζόπορτες).

Επειδή το ακίνητο ευρίσκεται σε παραθεριστική περιοχή - δίπλα στη θάλασσα, είναι ιδανικό και για επαγγελματική χρήση - επένδυση, και μπορεί να αποδώσει ένα σημαντικό ετήσιο εισόδημα.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Β

Αποθήκη

Διαμπερές

Επιπλωμένο

WC

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Δίκτυο Τηλεφώνου

Κήπος

Δορυφορική κεραία

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Πόρτα ασφαλείας

Γωνιακό

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.