Ενοικίαση Γκαρσονιέρα/Studio 40τ.μ. - Άνω Πόλη, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 450 €

Γκαρσονιέρα/Studio - Ενοικίαση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Άνω Πόλη

450 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Άνω Πόλη

ID: 231571004-57

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

40

Έτος Κατασκευής

2005

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 82-2706 -  Άνω Πόλη ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ πλήρως επιπλωμένη γκαρσονιέρα συνολικής επιφάνειας 40 τ.μ. στον 1ο όροφο με ασασνέρ. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, άνετη σαλοκουζίνα, χωλ και μπάνιο. Διαθέτει θωρακισμένη πόρτα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πλακάκια στο δάπεδο, κλιματιστικό για ψύξη - θέρμανση. Το ακίνητο διατίθεται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές πλην τηλεόρασης. 
Είναι κατασκευασμένο το 2005 και η οικοδομή είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Στο κτίριο μένουν μόνο φοιτήτριες και φοιτητές. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται ο Ιερός Ναός του Νικολάου του Ορφανού ο οποίος και αποτελεί μνημείο Παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Η απόσταση από τα Πανεπιστήμια είναι 10 λεπτά με τα πόδια ενώ πολύ κοντά υπάρχουν σούπερ μάρκετ, στάσεις λεωφορείου, εμπορικά καταστήματα κ.α. Στη τιμή του ενοικίου περιλαμβάνονται και τα κοινόχρηστα. 


Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Γ

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Επιπλωμένο

WC

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Δυτικό

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.