Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 134τ.μ. - Άγιος Θαλέλαιος, Νάξος

Ζητούμενη τιμή: 55000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Νάξος, Άγιος Θαλέλαιος

55,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος, Άγιος Θαλέλαιος

ID: 231991001-171

Τετραγωνικά Μέτρα

134

Κωδικός ακινήτου: 1-202
• Άγιος Θαλέλαιος, Νάξος
• 134,06 τ.μ. με δυνατότητα δόμησης 160,87 τ.μ.

Πωλείται οικόπεδο 134,06 τ.μ. στον Άγιο Θαλέλαιο της Νάξου, εντός οικισμού. Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, με δυνατότητα δόμησης 160,87 τ.μ, προσφέροντας ευελιξία για την κατασκευή κατοικίας, εξοχικού ή τουριστικού καταλύματος ενώ το ήδη υπάρχον κτίσμα των 17,72 τ.μ μπορεί να αξιοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος, όσο παράλληλα δρομολογείται η κατασκευή νέας, σύγχρονης κατασκευής.
Ο Άγιος Θαλέλαιος είναι ένα γραφικό χωριό στη Νάξο, περίπου 6 χιλιόμετρα από την Χώρα της Νάξου.
Σε ήσυχη και βολική τοποθεσία μόλις 10 λεπτά (οδικώς) τόσο από το Λιμάνι της Νάξου όσο και από το Αεροδρόμιο της Νάξου, το ακίνητο προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και τα αξιοθέατα του νησιού.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού και εξασφαλίστε τη θέση σας στην ακμάζουσα αγορά ακινήτων της Νάξου, επικοινωνώντας με το γραφείο μας για επαγγελματική συμβουλή από ένα από τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας.

Ακριβής τοποθεσία: https://maps.app.goo.gl/M8zfibtnwr7NnG8b9



Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Προσανατολισμός: Βόρειο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.