Ενοικίαση Διαμέρισμα 45τ.μ. - Αμπελόκηποι, Αμπελόκηποι-Πεντάγωνο

Ζητούμενη τιμή: 700 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Αμπελόκηποι-Πεντάγωνο, Αμπελόκηποι

700 €

Αθήνα - Κέντρο, Αμπελόκηποι-Πεντάγωνο, Αμπελόκηποι

ID: 230941102-90

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

45

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

4ος

Σύμβουλος |ακίνητης Περιουσίας: Αλέξανδρος Σαλιλλάρης - μέλος της ομάδας Salillaris Team -
Διατίθεται αποκλειστικά προς ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ εξαιρετικό ανακαινισμένο διαμέρισμα 4ου ορόφου σε μια από τις ομορφότερες γειτονιές του κέντρου της Αθήνας, στους Αμπελόκηπους. Το διαμέρισμα έχει συνολική επιφάνεια 45 τ.μ. είναι  διαμπερές, ευάερο, ευήλιο, και πολύ φωτεινό. Αποτελείται από ένα σαλόνι, ένα μικρό χολ, ένα υπνοδωμάτιο με εντοιχιζόμενη ντουλάπα, μία σύγχρονη και πλήρως λειτουργική κουζίνα και ένα μπάνιο. Διατίθεται εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές δηλαδή: 2 τηλεοράσεις, ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο και πλήρως επιπλωμένο με έναν 3θεσιο καναπέ έναν 2θεσιο, τραπέζι με 4 καρέκλες, τραπεζάκι σαλονιού και διπλό κρεβάτι με στρώμα, όπως ακριβώς φαίνεται στις φωτογραφίες. Το διαμέρισμα είναι εξ ολοκλήρου ανακαινισμένο και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πατώματα από πλακάκι και ξύλο και πόρτα ασφαλείας. Η θέρμανση πραγματοποιείται από κεντρικό λέβητα φυσικού αερίου που λειτουργεί κανονικά, διαθέτει δε και δύο κλιματιστικά.
Έχει μεγάλη βεράντα με τραπεζάκι και 3 καρέκλες όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει την θέα παρέα με το αγαπημένο του ρόφημα.
Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στους Αμπελόκηπους, ανάμεσα σε 2 σταθμούς μετρό (Αμπελοκήπων και Πανόρμου) μόλις 5 λεπτά με τα πόδια. Έχει άμεση και γρήγορη πρόσβαση σε αγορά με παντός είδους καταστήματα, καφετέριες, τράπεζες, κινηματογράφους και νοσοκομεία.
Θα χαρούμε να σας το υποδείξουμε!

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέρμανση: Κεντρική

Διαμπερές

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

Ανακαινισμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.