Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 187τ.μ. - Χώρα Νάξου, Νάξος

Ζητούμενη τιμή: 330000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Νάξος, Χώρα Νάξου

330,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος, Χώρα Νάξου

ID: 231991010-2

Τετραγωνικά Μέτρα

187

Κωδικός ακινήτου: 8-177 • Γρόττα, Χώρα, Νάξος • Συνολική επιφάνεια: 187,34 τ.μ.

Το οικόπεδο προς πώληση στο κέντρο της Χώρας της Νάξου, στην περιοχή Γρόττα, είναι μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία για όσους αναζητούν μία κεντρική, προνομιακή τοποθεσία καθώς πρόκειται για την περιοχή με την πιο ισχυρή ζήτηση στην αγορά. Η δυνατότητα μελλοντικής ανατίμησής που προσφέρει, το καθιστά μία πραγματικά ελκυστική μακροπρόθεσμη επένδυση. Το συγκεκριμένο οικόπεδο είναι εντός οικισμού, άρτιο και οικοδομήσιμο, συνολικής επιφάνειας 187,34 τ.μ. με όριο δόμησης 225 τ.μ. που μπορεί να αξιοποιηθεί για την κατασκευή κτιρίων όπως κατοικία, βίλα ή εμπορικό οίκημα.

Σε βολική τοποθεσία, μέσα στο κέντρο του νησιού, προσφέρει άμεση πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες, καταστήματα, εστιατόρια, κοινόχρηστες εγκαταστάσεις, καθώς και σημεία ενδιαφέροντος, ενώ βρίσκεται μόνο 2 λεπτά οδικώς από το λιμάνι της Νάξου και 8 λεπτά από το αεροδρόμιο της Νάξου. Αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για όποιον αναζητά μια κεντρική τοποθεσία να επενδύσει και να να αναπτύξει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες ή να δημιουργήσει την ιδανική του κατοικία.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού και εξασφαλίστε τη θέση σας στην ακμάζουσα αγορά ακινήτων της Νάξου, επικοινωνώντας με το γραφείο μας για επαγγελματική συμβουλή από ένα από τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας.

Ακριβής τοποθεσία: https://maps.app.goo.gl/TQknX5Sx33eUHqAK9

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Βόρειο

Δίκτυο Τηλεφώνου

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.